Shirts - Mastro Sarto
De authentieke vorm van bespoke personal tailoring.

Mastro Sarto
Johannes Verhulststraat 163
1075 GX, Amsterdam
Nederland

Coolsingel 104,
3011 AG Rotterdam
Nederland

contact@mastrosarto.com

Shirts

Perfect passend, kwalitatief in materialen, afwerking en uniek in stijl. Zowel zakelijk als casual ontwerpen wij het juiste shirt.

Shirts op maat

Luxueuze shirts in alle mogelijke stijlen.

Onze shirts op maat worden door een klein familiebedrijf met de hand op authentieke wijze gemaakt. Dit handwerk geeft elke item niet alleen karakter, maar maakt al onze items uniek. Van een klassiek button-down overhemd, sportieve short-sleeve polo tot casual linnen top. Onze producten worden speciaal met en voor u ontwikkeld.

Zo zijn bij de vervaardiging van onze shirts meer dan 26 deskundige ambachtslieden betrokken. Patronen worden met de hand getekend en stoffen worden met de hand gesneden. In ruim 32 uur weet ons atelier met 23 tot 24 steken per inch een item met eigen karakter en van hoge kwaliteit te creƫren.

Het comfort van een shirt op maat ervaren?

Wij adviseren u graag.

De detail afwerking

Aan de afwerking wordt ruime aandacht besteedt. Niet alleen wordt de buitenkant van het shirt perfect afgewerkt , maar wordt ook de binnenkant volledig nagelopen.

Het zijn slechts kleine details maar een handgemaakt shirt is onder andere te herkennen aan de trensjes die het atelier maakt op het beleg tussen de elleboog en pols en aan de voorzijde van het overhemd ter hoogte van de derde knoop.

Door dit detailwerk dragen wij zorg voor een onberispelijke afwerking.

Een signature style

De verfijning van onze shirts voelt u niet alleen terug tijdens het dragen, maar ziet u ook terug in de oneindige personalisatie mogelijkheden. Alles wat u zich voorstelt kan tot realisatie worden gebracht. U kunt kiezen tussen verschillende kragen, manchetten, stoffen, knopen, fittingen en meer. Onze tailors adviseren u graag tijdens de samenstelling van uw perfecte shirt.

Zorgvuldig geselecteerde stoffenhuizen