Schoenen - Mastro Sarto
De authentieke vorm van bespoke personal tailoring.

Mastro Sarto
Coolsingel 104,
3011 AG Rotterdam
Nederland

contact@mastrosarto.com

Schoenen

De basis voor iedere outfit.

Schoenen op maat

Ontworpen naar uw persoonlijke leest.

Maatschoenen zijn het hoogst haalbare voor de liefhebber van stijlvolle herenschoenen. Alle design ervaring, materiaalgebruik en kennis van comfort komen samen in ons maatwerk.

Het vervaardigen van een handgemaakte schoen is een uniek proces dat onze tailors graag samen met u doorlopen. Van het vormen van uw persoonlijke leest tot de ruime keuze uit diverse modellen en personaliseringsmogelijkheden.

Van klassieke zakelijke kalfslederen schoen tot sportieve sneaker of exotische bootschoen. Graag meten wij uw voeten op om zo het model volgens wens samen te stellen.

Een schoen op maat samenstellen?

Laat uw tailor u adviseren.

Gekleed model

Bij een stijlvol pak hoort een paar schoenen van dezelfde allure. Voor een zakelijke afspraak, een privé diner of een feest op niveau. Als zelfbewuste man wilt u goed en comfortabel voor de dag komen. Laat uw tailor u adviseren over de juiste maat, het design en kwaliteit.

Casual moment

Draagt u regelmatig een jeans of een chino? Dan is een casual maatschoen de uitkomst. Van moderne sneaker tot sportieve loafer of instapper. Een schoen op maat geeft een casual outfit meer klasse, comfort en karakter. Onze collectie biedt verschillende modellen en oneindige uitvoeringen om naar wens samen te stellen. Laat uw tailor u adviseren over de oneindige mogelijkheden.

Klantenvoorbeelden