Over ons - Mastro Sarto
De authentieke vorm van bespoke personal tailoring.

Mastro Sarto
Coolsingel 104,
3011 AG Rotterdam
Nederland

contact@mastrosarto.com

Mastro Sarto

De authentieke vorm van Italiaans maatwerk.

GRANDE MESURE

Een uniek item dat met en voor u is ontworpen.

De personal tailoring service van Mastro Sarto blaast de authentieke Napolitaanse maatwerk techniek nieuwe leven in.

Door de klant centraal te stellen, oog te hebben voor iemands karakter, persoonskenmerken en gewenste uitstraling kunnen wij kledingstukken ontwerpen die volledig passen bij ieders persoonlijkheid. Van een klassiek zakelijk pak, smart casual outfit tot trouwpak of gelegenheidskledingstuk. Elke item wordt volledig op maat gemaakt. Dat is de beleving van ‘Grande Mesure’.

MISSIE

Het is onze missie om een kledingstuk ‘sur-mesure’ te ontwerpen. Volledig op maat en passend bij ieders identiteit.

VISIE

Bij ons staat u centraal. Onze werkwijze is erop gericht om een unieke verbinding tussen persoon, levensstijl en comfort te maken.

De ambacht van maatwerk ervaren?

Ons team staat voor u klaar.

Werkwijze

Het tailoring vak zit vol handigheden en geheimen. Door de ruim 25 jaar aan ervaring weten wij de juiste technieken en vaardigheden toe te passen om vakmanschap te leveren.

Door deze ervaring en het werken met de beste materialen, weten wij jackets soepel te maken, pantalons van comfort te voorzien en overhemden naadloos op het lichaam aan te laten sluiten.

Het karakter

Elke eerste afspraak start met een kennismaking. Onze tailors vinden het belangrijk om klanten eerst te leren kennen. Om te weten hoe iemand leeft, wat hem drijft, welk kledingstukken hij graag draagt en met welke gelegenheden hij geregeld te maken heeft. Alleen zo weten wij vanuit klanten perspectief een goed advies uit te brengen.

Het maakproces

Vervolgens bespreken wij de tailoring techniek, waarmee elk verzoek tot leven komt. Door na de intensieve meting een keuze te maken uit de rijke stoffencollectie en personalisatie opties zoals de knopen, de lining en het achterpand weten wij het unieke item volledig naar wens af te stylen.

Het resultaat

Naast onze tailoring techniek is ook onze service uniek. Doorgaans heeft het atelier 6 tot 8 weken van order tot levering nodig om uw item te vervaardigen. Wij bieden de mogelijkheid om dit te versnellen en kunnen zelfs op verzoek een item binnen 4 werkdagen afleveren. Uw tailor informeert u graag over de mogelijkheden.

Maatpak

Een maatpak wordt gevormd door een combinatie van karakter en pasvorm. Door de persoonskenmerken, gewenste uitstraling en de juiste stofkeuze, maken wij het mogelijk om een pak te ontwerpen dat volledig authentiek is aan iemands karakter en maakt draagt als een tweede huid.

Trouwpak

Voor een trouwpak gelden geen regels. Het is een uniek item, strikt persoonlijk en volledig aangepast op uw wensen, maten en persoonlijkheid. Niet alleen stellen wij u centraal, maar bekijken wij ook de setting van de bruiloft. Onze tailors doen er alles aan om u perfect gestyled van de dag te laten genieten.

Smoking

De smoking kent vele benamingen, stijlen en mogelijkheden. Ongeacht de samenstelling is het een bijzonder pak dat gedragen wordt tijdens feestelijke gelegenheden. Een smoking dient zodoende  aansluiten bij de gelegenheid en bij u als persoon.

Jacket

Het dragen van een jacket is in korte tijd populair geworden. Zowel chic en formeel, als sportief en informeel Een jasje op maat kan zakelijk gedragen worden op kantoor, maar ook casual binnenshuis, op feestjes of gekleed tijdens een etentje.

Chino

De broek met de beste pasvorm, van de mooiste kwaliteit en volledig naar wens. Van sportieve jogger, casual chino tot geklede pantalon. Een broek welke u draagt met trots en plezier.

Jeans

Een perfect zittende handgemaakte broek. Ideaal voor een casual outfit of gecombineerd met een zakelijk colbert. Elke jeans is volledig te personaliseren door de vele mogelijkheden van wassing, patches tot stiksels en sluitingen.

Jassen

Een jas op maat wordt vaak gezien als een lange termijn investering. Door te werken met royale, stevige en glanzende stoffen zoals kasjmierwol en scheerwol weten wij naast bescherming ook warmte, stijl en draagcomfort aan de jas toe te voegen.

Shirts

Een maatshirt volgens authentieke wijze. Onze shirts onderscheiden zich door het gebruik van fijne stoffen en handwerk. Handwerk geeft het item een ziel. Wellicht minder perfect, maar echtheid is niet gepolijst.

Sneakers

Een sportieve en comfortabele schoen, welke volledig naar wens, stijl en pasvorm is ontworpen. Van mocassin, golfschoen tot bootschoen en high-top sneaker. Stel uw schoen volledig samen, van leersoort, zool kleur tot monogram. Volledig gepersonaliseerd.