Jeans - Mastro Sarto
De authentieke vorm van bespoke personal tailoring.

Mastro Sarto
Johannes Verhulststraat 163
1075 GX, Amsterdam
Nederland

Coolsingel 104,
3011 AG Rotterdam
Nederland

contact@mastrosarto.com

Jeans

De meest authentieke en duurzame denim broek.

Jeans op maat

De perfecte broek voor een casual moment.

Eenvoud is de kracht van een goede spijkerbroek. Elk detail is ontstaan vanuit kwaliteit en comfort. Zo wordt elke jeans met de grootste aandacht voor detail en traditie ontworpen.

Het is ons doel om voor u de perfect passende jeans te ontwerpen. Een jeans van de allerbeste denim stof met het comfort dat u verdient.  Door te spelen met wassingen, garen kleuren, initialen en de pocket vormen weten wij telkens een uniek item te creëren. Een jeans die even speciaal als u is.

Het comfort van een jeans op maat ervaren?

Wij adviseren u graag.

Ultieme fitting

Als u echt onderscheidend wilt zijn kiest u voor maatwerk! Een jeans volledig gepersonaliseerd naar uw wensen en ideeën.

Hiervoor gebruiken wij een klassieke meetmethode waarbij de tailors uw gehele maatvoering in kaart brengen. Op basis van ruim 20 cruciale meetpunten tekent ons atelier het patroon uit en neemt de jeans in productie. Zo maken wij alles mogelijk.

Van diep donkerblauw tot licht verwassen grijstint. Zowel de kleur, wassing, rivet, garen en sluitingen kunt u geheel naar smaak samenstellen.

Volledig persoonlijk

Een maatwerk jeans is pas compleet wanneer uw identiteit aan de jeans is toegevoegd.

Dit start met de basis waarin wij de wassing, garenkleur, knopen, sluiting tot de patch kleur aan u voorleggen. Door het verwerken van uw initialen of persoonlijke slogan zorgen wij ervoor dat uw jeans uw signature style bevat.

Duurzame denim

Ons spijkergoed wordt gemaakt door een familiebedrijf net buiten Milaan. Door de decennialange ervaring over het productieproces van denim te verwerken, hebben zij een stoffencollectie gecreëerd die de Premium Denim Industry heeft voortgebracht.

Vanwege de authentieke en duurzame vervaardigingsmethode hebben wij een partnerschap met deze leverancier gesloten.

100% made in Italy