businessclub - Mastro Sarto
De authentieke vorm van bespoke personal tailoring.

Mastro Sarto
Johannes Verhulststraat 163
1075 GX, Amsterdam
Nederland

Coolsingel 104,
3011 AG Rotterdam
Nederland

contact@mastrosarto.com

Businessclub

Onze businessclub kenmerkt zich door een uniek Membernetwerk.

Mastro Sarto - Businessclub

Onze businessclub kenmerkt zich door een uniek Membernetwerk. Combineer kennis en contacten waarbij je geniet van de unieke sfeer en faciliteiten.
  • GOLD
  • 5.000
  • PLATINUM
  • 7.500
  • ELITE
  • 10.000

Vraag onze tailors naar de voorwaarden van de lidmaatschappen.

Beleef ons netwerk

The Mastro Sarto - Businessclub is opgericht door en voor ondernemers, rond een ambitieus kwalitatief hoogstaand merk, met als oogpunt een ondernemend netwerk te creëren voor het top-segment uit het bedrijfsleven.

Als meest toonaangevende maatkleding label weet Mastro Sarto zich te onderscheiden met een klantenbestand uit het top-segment van het bedrijfsleven. The Dutch weet zich jaar in jaar uit te onderscheiden door de vele topfaciliteiten en service, maar vooral door de aandacht voor de zakelijke golfer.

De medewerkers van The Dutch doen er alles aan om Members en hun gasten een onvergetelijke dag te bezorgen en een warm thuisgevoel te geven. Onze unieke wijze van service maakt dat The Dutch zich mag rekenen tot het topsegment van Europese golfbanen.

Naast het zakelijke netwerk bieden we onze Private Members de kwaliteit dat wij hoog in het vaandel hebben staan. We bieden Members diverse voordelen en mogelijkheden om zakelijk te netwerken in in C-level segment.