Bespoke Tailoring - Mastro Sarto
De authentieke vorm van bespoke personal tailoring.

Mastro Sarto
Johannes Verhulststraat 163
1075 GX, Amsterdam
Nederland

Coolsingel 104,
3011 AG Rotterdam
Nederland

contact@mastrosarto.com

Bespoke

Handgemaakt maatwerk op de Napolitaanse wijze.

Kennismaken met Napolitaans maatwerk?

Wij verwelkomen u graag.

LIFE-TIME INVESTERING

Echt maakwerk kost tijd. Tijd om u te leren kennen: uw lichaamsbouw, levensstijl, smaak en voorkeuren. Tijd voor de fittingen, voor het vinden van de stoffen en voor het samenstellen van het patroon. Tijd om alles precies goed te krijgen, zodat wanneer u het item aanpast, u het nooit meer uit wilt doen.

Door de kennis van onze tailors te combineren met de ambacht van ‘Sartoria Napoletana’ weten wij dit resultaat te bereiken!

PERSOONLIJK MAATWERK

Wij starten met het nemen van uw maten door uw houding op meer dan 50 individuele meetpunten in kaart te brengen. Hierna leggen onze tailors de trends, stoffen en voeringen aan u voor en bespreken de details. Zo heeft u de mogelijkheid om uw kledingstuk volledig eigen te maken door bijvoorbeeld verborgen zakken voor een sigaar, telefoon of losse kleingeld te verwerken.

Nadat de basis is gelegd, wordt het meetrapport en stoffen paneel overgedragen aan het atelier. Eerst wordt het kledingstuk aan elkaar geregen zodat tijdens de eerste fitting gezien kan worden hoe het kledingstuk past, hangt en hoe beweegt. Opvolgend worden er aanpassingen gemaakt en wordt er een tweede fitting gepland, waarbij het kledingstuk bijna volmaakt is.

Afhankelijk van de wensen zijn er mogelijk meer fittingen nodig om uw item volledig naar wens af te werken. Er wordt ruime aandacht aan uw item besteed, zo werkt het atelier ruim 80 uur aan elk kledingstuk gedurende een periode van 8 tot 10 weken van fitting tot finish.

Exclusieve samenwerking

Premium partnerschap

Het merk Saint Gregory is ontstaan in het beroemde industriegebied Casalnuovo nabij Napels. Het doel van het merk is om de traditie van Napolitaans ambachtelijk maatwerk de wereld in te brengen en bekendheid te genereren voor de authentieke kleermakers kunst. Saint Gregory en Mastro Sarto hebben zijn een exclusieve samenwerking aan gegaan en zullen gezamenlijk de Nederlandse markt veroveren.